Sipas një studimi të publikuar në të përditshmen britanike “Daily Mail”, universi mund të jetë “një hologram i pafundmë” dhe perceptimi ynë për jetën në 3D mund të jetë një iluzion dhe kjo sipas një grupi fizikantësh që kanë studiuar çrregullimet e teorisë së Bing Bang.

Ata thonë se kanë gjetur “prova të konsiderueshme” për të mbështetur idenë e një universi holografik që do ndryshojë tërësisht ato që ne dimë për universin në tërësi.

Disa hulumtues nga Universiteti i Southamptonit, në bashkëpunim me kolegë nga Kanadaja dhe Italia, deklarojnë se ekzistojnë prova për këto çrregullime.

kostas_skenderis.jpg_SIA_JPG_fit_to_width_INLINE

Kostas Skënderis, një profesor i shkencave të llogaritjes në Universitetin e Southamptonit, lindur në Korçë dhe banues në Greqi për shumë vite, ka deklaruar se teoria se universi mund të jetë një hologram, ekziston.

hologrami

1 COMMENT

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/fizikanti-korcar-po-jetojme-ne-nje-hologram-kemi-prova-se-universi-eshte-nje-iluzion/ […]

Comments are closed.