Të gjithë prindërit mezi presin fjalën e parë të fëmijës së tyre. Njëri pret të thotë mami, tjetri babi.

Por nuk ka ndodhur kështu me Max, vajzë e themeluesit të Facebook, Mark Zuckerberg.

Që pas lindjes së Max, Zuckerberg ndan me të gjithë miqtë virtualë momentet më të bukura të saj.

Mark dhe bashkëshortja e tij Priscilla Chan, nuk ia kanë dalë të dëgjojnë vajzën e tyre njëvjeçare të thotë mami ose babi sepse ajo ka thënë… qen.

Beast, qeni i shtëpisë, është edhe miku më i mirë për vogëlushen, ndaj ajo kalon shumë kohë me të prandaj edhe zgjedhja e fjalës së saj të parë ishte qen.

Por kjo nuk është hera e parë që Beast është në qendër të vëmendjes. Beast ka edhe fanpage-n e tij në Facebook, shumë prej të cilave janë me bukuroshen e familjes Zuckerberg./

 

2257738e3ce80dbc6fa0187bc6c7adda

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: epavarura.com/fjala-e-pare-qe-thote-vajza-e-mark-zuckerberg-nuk-eshte-mami-apo-babi-por/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 48849 additional Information on that Topic: epavarura.com/fjala-e-pare-qe-thote-vajza-e-mark-zuckerberg-nuk-eshte-mami-apo-babi-por/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: epavarura.com/fjala-e-pare-qe-thote-vajza-e-mark-zuckerberg-nuk-eshte-mami-apo-babi-por/ […]

Comments are closed.