Forma e resë duket sikurse Britania e Madhe dhe njerëzit atje bësojnë se kjo është një shenjë, transmeton lajmi.net.

Këtë foto e ka postuar një person i cili e ka shkrepur këtë foto në momentin e duhur dhe vendosi t’a ndajë me të tjerët në Twitter.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/forme-e-cuditshme-e-reve-ne-britani-njerezit-e-shohin-si-shenje-nga-larte-foto/ […]

Comments are closed.