Një bebe që qan në dëshpërim. Në një pikë, një qen Labrador Retriever i afrohet dhe e ngushëllon duke i prekur butësisht dorën me hundën e tij. Më pas ajo pushon.

Kjo skenë e ëmbël është filmuar nga prindërit e foshnjes të cilët më pas postuan videon në Instagram.

Klipi është bërë viral në një kohë të shkurtër pasi ka prekur zemrat e të gjithëve.

5 COMMENTS

Comments are closed.