Disa nëna nuk preferojnë që t’i ushqejnë me gji fëmijët e tyre, por pas këtij rasti që do të lexoni do të kuptoni së kjo ushqyerje ka bërë mrekulli.

Sarah Boyle tregon se kur djali ishte fare i vogël dhe ajo e ushqente me qumësht gjiri, ai fillonte të qante sapo e ushqente me gjirin e djathtë.

E shqetësuar, 26-vjeçarja u konsultua me një gjinekologe, e cila e rekomandoi që të bënte një skaner dhe biopsi. Dy javë më vonë ajo u diagnostikua me kancer gjiri. Sarah tani po bën kimioterapi e më pas do t’i nënshtrohet një operacioni për heqjen e gjirit.

“Teddy është heroi im, nëse nuk do të ishte për të, nuk do të dyshoja asnjëherë se kam kancer. Këshilluesja më ka thënë se ushqyerja me gji forcon më shumë lidhjen mes nënës dhe foshnjës. Në rastin tim bëri më shumë se kaq, më shpëtoi jetën”, u shpreh ajo për “Daily Mail”.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 75199 additional Info on that Topic: epavarura.com/foshnja-shpeton-jeten-26-vjecares-nuk-pranonte-te-pinte-qumesht-nga-gjiri-djathte/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/foshnja-shpeton-jeten-26-vjecares-nuk-pranonte-te-pinte-qumesht-nga-gjiri-djathte/ […]

Comments are closed.