Në ditën Ditën Botërore të Biodiversitetit, shoqata Protection and Preservation of Natural Environment in Albania ka publikuar rezultatet e një studimi të bërë në pyjet e Pukës dhe Mirditës.

“PPNEA punon intensivisht për evidentimin e vlerave të biodiversitetit në Shqipëri. Krahas aktiviteteve të shumta, çdo vit zhvillojmë sezonin e monitorimit të faunës në kuadër të Programit për Rimëkëmbjen e Rrëqebullit të Ballkanit; monitorim që nxjerr në pah pasuritë faunistike tona përmes vëzhgimeve me kamera-kurth. Edhe këtë vit njoftojmë mbi mbylljen e këtij sezoni, të zhvilluar në rajonet malore të Pukës dhe Mirditës, dhe kemi kënaqësinë të ndajmë me ju disa nga fotot më interesante të nxjerra nga kamerat-kurth”- thuhet në njoftimin e PPNEA.

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: epavarura.com/foto-kamera-te-fshehta-ne-pyjet-e-pukes-kapen-kafshe-te-rralla/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 57998 more Information to that Topic: epavarura.com/foto-kamera-te-fshehta-ne-pyjet-e-pukes-kapen-kafshe-te-rralla/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you can find 34291 additional Info on that Topic: epavarura.com/foto-kamera-te-fshehta-ne-pyjet-e-pukes-kapen-kafshe-te-rralla/ […]

Comments are closed.