Në një koncert, i gjithi që i dedikuar humbjes së gazetares Adelajda Xhemani.
Ky koncert, që mblodhi emra të artit dhe muzikës, u prezantua nga moderatorja Arbana Osmani, e cila dikur e ka lakuar shumë gjatë emrin e Adelës në edicionin e Big Brother.
Ky prezantim ka qenë ndër më emotivët për moderatoren. “Duke luftuar me lotet sonte gjate prezantimit te koncertit “Ne vend te Adeles”, ka shkruar Arbana në postimin e saj, ku duket mjaft e prekur.

Adelajda humbi jetën në banesën e saj një vit më parë, si pasojë e një ataku kardiak.

 

View this post on Instagram

 

Duke luftuar me lotet sonte gjate prezantimit te koncertit “Ne vend te Adeles”

A post shared by Arbana Osmani (@arbanao) on Nov 12, 2018 at 11:51am PST

3 COMMENTS

Comments are closed.