Kjo është një foto që fikson më së miri epokën e “sefie”-s.

Hillary Clinton, që mund të bëhet presidentja e parë femër e SHBA-ve, qëndron përpara një turme njerëzish që kanë mbushur cep më cep një sallë në Orlando.

Po qëndronte, se për një moment turma i kthen e gjitha shpinën dhe me celularët në duar, kërkojnë të bëjnë një “selfie” me zonjën Clinton.

Turma duket e etur që të ketë një foto me presidenten e mundshme, por këtë e duan sipas mënyrës së tyre. Mirë se erdhët në gjeneratën e “selfie”-ve.

KLINTON

10 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/foto-ndodh-ne-orlando-turma-kthen-shpinen-hillary-clintonit-ja-arsyeja/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you will find 36669 additional Info on that Topic: epavarura.com/foto-ndodh-ne-orlando-turma-kthen-shpinen-hillary-clintonit-ja-arsyeja/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you can find 83879 more Information on that Topic: epavarura.com/foto-ndodh-ne-orlando-turma-kthen-shpinen-hillary-clintonit-ja-arsyeja/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you can find 51690 more Information to that Topic: epavarura.com/foto-ndodh-ne-orlando-turma-kthen-shpinen-hillary-clintonit-ja-arsyeja/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Here you will find 55753 more Information on that Topic: epavarura.com/foto-ndodh-ne-orlando-turma-kthen-shpinen-hillary-clintonit-ja-arsyeja/ […]

Comments are closed.