Shumë shtetas turq kanë marrë pjesë në një protestë paqësore në Stambollin qendror ditën e djeshme ku bënin thirrje për drejtësi në lidhje me vrasjen e një gruaje transgjinore, Hande Kader.

Ata mbajtën postera dhe slogane për 23 vjecaren Kader, një aktiviste e LGBT, trupi i të cilës u gjet në një pyll pasi ajo u zhduk, raporton “BBC”.

Sipas raporteve, deputetët e opozitës ishin në mesin e atyre që morën pjesë në kwtw protestë të rrallë nga aktivistët LGBT.

Kader, një punëtore seksi, u pa duke hyrë në një makinë një natë dhe më pas trupi i saj është gjetur në një morg të qytetit në fillim të gushtit.

_90870762_e756de9a-677b-4252-8848-e25cc84f64e5

_90870502_69706951-ca9a-4cee-aa27-bea4c56f9792

_90872953_d72b86bb-aa68-4024-a3e6-29d8402382be

_90860497_b9b85b4d-d227-457b-acfd-0505d78745d4

_90027670_mediaitem90027669

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 97909 additional Info on that Topic: epavarura.com/foto-protesta-masive-ne-stamboll-pas-vrasjes-se-nje-travesgjinoreje-femer/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: epavarura.com/foto-protesta-masive-ne-stamboll-pas-vrasjes-se-nje-travesgjinoreje-femer/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/foto-protesta-masive-ne-stamboll-pas-vrasjes-se-nje-travesgjinoreje-femer/ […]

Comments are closed.