32-mijë nxënës u ulën për herë të parë sot në bankat e shkollës, një ditë kjo sa e bukur dhe e trishtueshme.

Sot fëmijët duket sikur janë rritur para kohe. Me veshje shik, telefona modeli i fundit dhe Facebook e Instagram, duket një tragji-komedi e të mos jetuarit të moshës.

Çdo vit që kalon numri i fëmijëve ulet, ashtu si çdo vit rritet moderniteti dhe luksi me të cilin një pjesë e tyre vishen.

Por si kanë qenë prindërit e këtyre fëmijëve që sot na mbushin Instagramin dhe Facebook-un me bukurinë e tyre rrezëllitës?

Për të krahasuar nxënësit në diktaturë dhe nxënësit sot, po ju sjellim një fotogaleri që do tju kthejë pas në kohë dhe do të shihni se si kanë qenë uniformat e athershme.

[See image gallery at pamfleti.net]

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura në këtë material janë tërësisht të autorit/
autorëve dhe jo domosdoshmërisht reflektojnë politikat e epavarura.com

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 16775 more Info to that Topic: epavarura.com/foto-qe-nuk-duhen-humbur-dikur-me-perparse-e-shami-pioneri-sot-me-pantallona-te-grisura-shume-ndryshim-ne-pak-vite/ […]

Comments are closed.