Shtatë vjeçari ka gjendje të rrallë të lëkurës e cila mbulon duart dhe këmbët e tij me lytha të forta që duken sikur rrënjë peme. Një gjendje e rrallë po kthen duart dhe këmbët e shtatë vjeçarit në pemë, shkruan Daily Mail.

Ripon Sarker nga qyteti Thakurgaon, në Bangladesh vuan nga epidermodysplasia verruciformis, e cila shkakton ndjeshmërinë e parregullt të papillomavirus-it(HVP), e cila shkakton rritjen e lythave të egra. Djali ishte pranuar për herë të parë për trajtim në spitalin Dhaka, me 20 gusht, pasi familja e tij nuk ishte në gjendje të mirë ekonomike.

djali-peme-2