Një fëmijë indian është kthyer në fenomen për shkak të një shformimi fizik. 6-vjeçari Pranshu nga Jalandhar në Indi ka shformime në kokë. Siç mund të shihet, ai ka një kokë të gjerë dhe sy të ngushtë si pasojë e një defekti gjenetik. Por vendasit besojnë se ai është një zot Hindu.

Legjenda flet për zotin Ganesha që ka qenë perëndia i fatit të mirë dhe prosperitit, dhe fshatarët mendojnë se Ganesha është mishëruar te 6-vjeçari. Ata i falen rregullisht dhe i dhurojnë para dhe sende me vlerë 6- vjeçarit të lindur me shformime fizike.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: epavarura.com/foto-shformimi-fizik-e-ben-te-pasur-njerezit-e-trajtojne-si-nje-zot/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 5874 more Information on that Topic: epavarura.com/foto-shformimi-fizik-e-ben-te-pasur-njerezit-e-trajtojne-si-nje-zot/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 67182 more Information on that Topic: epavarura.com/foto-shformimi-fizik-e-ben-te-pasur-njerezit-e-trajtojne-si-nje-zot/ […]

Comments are closed.