Barack Obama dhe Vladimir Putin, nuk e kanë fshehur armiqësinë mes tyre. Në një takim të zhvilluar në Peru ku mbahej një samit ekonomik, Obama dhe Putin kanë shkëmbyer një shtrëngim duarsh shumë të ftohtë. Shtëpia e Bardhë tha se ata kanë zhvilluar edhe një takim, që ka zgjatur vetëm 4 minuta.

Marrëdhëniet mes Obamas dhe Putin janë acaruar sidomos pas ndërhyrjeve në Siri dhe rusët tani shpresojnë që me zgjedhjen e Trump, situata mes SHBA-së dhe Rusisë të qetësohet.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 98920 more Info on that Topic: epavarura.com/foto-takimi-ftohte-ne-histori-armiqesia-mes-obames-dhe-putin-duket-ne-sy/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: epavarura.com/foto-takimi-ftohte-ne-histori-armiqesia-mes-obames-dhe-putin-duket-ne-sy/ […]

Comments are closed.