Imazhet grafike të artistit kurajoz spanjoll Luis Quiles kanë trazuar jo pak kritikët e artit kohët e fundit.

Ai jep anën tjetër të shoqërisë së sotme duke goditur fenomene që i quan “civilizmi modern”.

Grafikat e tij godasin dhënien pas parasë dhe neglizhencën ndaj varfërisë.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: epavarura.com/fotografite-provokuese-te-artistit-trondisin-shoqerine-moderne-foto/ […]

Comments are closed.