Pikërisht, kjo foto është e sikletshme për të dy. Hillary dhe Donald kanë qenë miq prej një kohe të gjatë. Kjo nuk fshihet dot!

Takimi i dy Billëve

screen-shot-2016-10-25-at-10-21-43

Bill Cosby është kaq toksik për sytë e publikut këto kohë, saqë edhe një foto e pafajshme me të mund të fusë në telashe Bill Clintonin.

O Zot! Cfarë ka bërë Billi këtë herë

screen-shot-2016-10-25-at-10-22-41

Hillary Clinton duket sikur sapo ka zbuluar një tjetër prej të “pabërave” të Bill Clintonit.

Kjo fotografi do të të ndjekë gjithë jetën, Z. President!

screen-shot-2016-10-25-at-10-23-29

Bill Clinton shtrëngon duart me pseudo-diktatorin rus, Vladimir Putin.

I parashikueshmi Bill

screen-shot-2016-10-25-at-10-24-16

Bill, ti je gjithmonë presidenti ynë i preferuar… ne gjithmonë e dimë si do të reagoje në cilëndo situatë.

Dashuri dinastish

screen-shot-2016-10-25-at-10-25-05

Cfarë bën një dinasti politike, kur takon një tjetër dinasti politike? Sigurisht, bëjnë sikur e pëlqejnë njëra-tjetrën.

Më shumë dashuri dinastish

screen-shot-2016-10-25-at-10-25-52

Bush: “A mund ta besosh që ata zgjodhën babanë tim e pastaj mua?!” Bill: “A mund ta besosh që ata zgjodhën mua dhe tani do të zgjedhin time shoqe?! Më duhet një dëshmitar?”

Sytë bredharakë

screen-shot-2016-10-25-at-10-26-59

Duket sikur sytë e Hillary Clintonit po bredhin diku. Kamera është këtej, Znj. Clinton!

Billi mbetet gjithmonë Billi

screen-shot-2016-10-25-at-10-27-42

A mund t’i vësh faj? E dimë tani se cfarë lloj burri është… a duam vërtetë ta ndryshojmë? A e imagjinoni dot sa të mërzitshme do të ishin lajmet?

Me klas, Z. President, me shumë klas!

screen-shot-2016-10-25-at-10-28-29

Të paktën Monika Levinski nuk mund të thotë se Bill Clintoni harroi ditëlindjen e saj.

A është frikë ajo në sytë e saj?

screen-shot-2016-10-25-at-11-07-34

A mund të jetë frikë kjo, në sytë e gruas së parë, që ka një shans të madh të bëhet gruaja më e pushtetshme në botë?

Bill, Hillary, Donald…

screen-shot-2016-10-25-at-11-09-07

Pikërisht. Clintonët dhe Trumpi janë miq.

Po të mos isha amerikane, do të isha princeshë saudite

screen-shot-2016-10-25-at-11-09-37

Dashuria e Hillary Clintonit për Arabinë Saudite është pak a shumë si dashuria e saj për pushtetin. Nuk jemi të sigurtë nëse shprehja e vetëkënaqësisë në fytyrën e saj është gjë e mirë apo e keqe.

Fajkua lufte

screen-shot-2016-10-25-at-11-10-39

Hillary Clinton fare mirë mund ta ketë shpikur termin Fajkua lufte. Ajo e do aq shumë luftën, saqë edhe Pentagonin e bën nervoz.  /

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 71802 additional Info to that Topic: epavarura.com/fotografite-qe-hillary-clintoni-te-donte-te-zhdukeshin/ […]

Comments are closed.