Kemi parë tendenca nga më të ndryshmet por kjo është vërtet e frikshme.

Në rrjet ka nisur të përhapet me shpejtësi një lojë sa e frikshme aq edhe e rrezikshme.

Të rinjtë luajnë ruletën ruse me pistoleta elektrike.

Ajo mund të shkaktojë dëmtime të shumta, ndoshta edhe infarkt.

Ka pasur shumë ankesa ndaj Facebook dhe rrjeteve të tjera sociale lidhur me publikimin e këtyre pamjeve, por ende nuk është marrë asnjë masë.

1 COMMENT

Comments are closed.