Dita e parë e punës së një vajze seksi si infermiere e re në Spitalin Ushtarak të Tiranës në reparti e Traumës ka traumatizuar familjarët e pacientëve.

Ata teksa tregojnë detaje nga nisja duket jo e mbarë e vajzës së re shkruajnë për “jetaoshqef” se ajo nuk mund të shërbejë për të sëmurët.4

Vajza, ka postuar një foto me lule në duar e veshur me bluzën e bardhë, teksa shkruan që dita e parë e punës është një ditë e mbarë.

Por ajo që ka postuar më pas la lënë pa fjalë familjarë të pacientëve. Ajo ka postuar foton e një personi të aksidentuar dhe ka shënuar sipër saj “hahahha”.

A është e lejueshme kjo gjë? Kjo vajzë sapo ka filluar punë si infermiere të Ushtaraku dhe ka hedhur një video të një të plagosuri duke qeshur. Ju lutem ndalojeni këtë gjë. Nesër, pasnesër nuk dua që të hyj në spital të më kapin video e të më hedhin në internet. Ju lutem, kjo është e palejueshme. Ju lutem mos e lejoni këtë gjë, ju lutem nuk dua që nesër në vend të atij të jem unë” -shkruan dërguesi i mesazhit në ‘jetoshqef’.

3 2 1

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: epavarura.com/fotot-infermierja-seksi-nis-punen-te-ushtaraku-ajo-qe-ben-traumatizon-familjaret-e-pacienteve/ […]

Comments are closed.