Por sondazhet tregojnë se edhe nëse një gjë e tillë ndodhë, rezultati në fund do të mbetej i pandryshuar, transmeton lajmi.net

Edhe nëse Juppe do të hynte në garë në vend të Fillon, raundi i dytë do të zhvillohej ndërmjet kandidatit të pavarur, Emmanuel Macron dhe Marine Le Pen.

Emmanuel Macron shihet si president i ri i Francës në raundin e dytë, duke fituar me mbi 60% të votave. /Lajmi.net/

 

 

 

2 COMMENTS