Gatime KURIOZITETE LIFESTYLE Shëndeti Shkencë dhe Jetë Teknologji

Frymëzim nga 50 vite më parë: ja çfarë ka të veçantë ky E-Class i ri (video)

Një Mercedez krejt i rrallë pritet të  shfaqet në rrugë, e kjo falë dizajnerit David Obendorfer. Ai ofron një E-Class duke u frymëzuar nga modeli Mercedes Strich Acht i 50 viteve më parë.

“Qëllimi im ishte për të ringjallur konceptin në dukje kontradiktor mes traditës dhe luksit”, shpjegoi David Obendorfer. //