Fshati shqiptar me emrin ‘Besnik’, por banorët flasin shqip

0

Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqip.

Si u zhduk identiteti i tyre?
Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin?
Fshati quhet Besnik, por banorët nuk e flasin gjuhën shqipe.
Çfarë ka ndodhur me ta?
Ku gjendet ky fshat?
Cila është historia e tmerrshme e banorëve të tij.

Shperndaje lajmin Fshati shqiptar me emrin ‘Besnik’, por banorët flasin shqip ne facebook, twiter, google+ etj.net.

Loading...