Krejt çfarë ju nevojitet është një pjesë pambuku. Huda Katan e ka zbuluar këtë fshehtësi që ka çmendur botën, që mund të përfundojë për disa minuta. Me ndihmën e pambukut dhe maskarës mund të arrini efektin e qerpikëve artificialë e të mos keni kontakte me ngjitës të rrezikshëm (që me kalimin e kohës mund të shkatërrojë strukturën natyrale të qerpikëve), transmeton gazeta Kosova Sot.

Huda procesin e fillon me bazë të bardhë për maskarë, që mund ta anashkaloni nëse pëlqeni dukje më natyrale. Aplikoni një shtresë maskarë, e më pas me krehër të thjeshtë ose brushë kaloni nëpër pambuk, në mënyrë që në krehër të grumbullohen qimet. Me këtë krehër kaloni sipër qerpikëve derisa shtresa e parë e maskarës është ende e lagur, në mënyrë që fibrat të qëndrojnë në sytë tuaj. Pastaj aplikoni një shtresë maskarë, dhe përsëriteni aq herë sa është e nevojshme për të arritur efektin e dëshiruar. Huda, këtë dukje e ka arritur që të jetë gati për daljet natës, por në nivelin e përditshëm ne ju këshillojmë që këto fibra t’i aplikoni vetëm në këndet e jashtme të qerpikëve. 

Let’s block ads! (Why?)

3 COMMENTS