Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit, është përfshirë në një bum shkarkimesh.
Mësohet se janë shkarkuar nga detyrat që mbanin 15 persona me detyra Kontrollorë dhe Nën-kontrollorë.
Të njëjtat burime thanë se nga të shkarkuarit, 9 prej tyre mbanin detyrën e kontrollorit, ndërsa 6 të tjerë atë të nënkontrollorit.

2 COMMENTS

Comments are closed.