Gabimet që i bëjmë duke pirë çdo mëngjes ujë me limon

27

Të gjithë ne kur konsumojmë limon ndodh që të marrim një pamje drithëruese, duke bërë që të “shtrembërojmë” buzët apo në rastin më të keq të na lotojnë sytë.
Limoni përmban vitaminë C, kalium, hekur dhe magnez. Nuk duhet të neglizhojmë asnjëherë  përparësitë mjekësorë të tij, pasi ka me të vërtetë efekte pozitive.
Marrim disa limona dhe i shtrydhim në një gotë me ujë. Më pas e lëmë për pak minuta sa përzierja të realizohet siç duhet. E tundim mirë e mirë përzierjen dhe më pas e konsumojmë. Por kur duhet ta konsumojmë atë, në mëngjes apo pas një vakti të plotë.
Duke balancuar aciditetin në stomakun tuaj kjo pije mund të ndihmojë tretjen ndaj nuk këshillohet që uji me limon të konsumohet në mëngjes me stomakun bosh. Pirja e ujit me limon ndihmon të ruani insulinën dhe të absorboni ushqimin. Limonat janë të pasura me vitaminë C kështu që rrisin sistemin tuaj imunitar dhe metabolizmin.
Shperndaje lajmin Gabimet që i bëjmë duke pirë çdo mëngjes ujë me limon ne facebook, twiter, google+ etj.

Loading...