Një raport shokues tregon se Inteligjenca Ruse i ka kërkuar CIA-s pse kandidatja demokrate Hillary Clinton sapo ka blerë 137.000.000 dollarë armë të paligjshme.

Kremlini po kërkon një shpjegim të menjëhershëm për posedimin e armëve dhe municioneve, të cilat mbajnë shënimin “në gjysmë të muajit nëntor 2016”

Një raport i Shërbimit të Jashtëm të Inteligjencës (SVR), i sugjeron Këshillit të Sigurimit Rus që të autorizojë një komunikatë emergjence për CIA-n.

Mesazhi kërkon një shpjegim për posedimin e miliona dollarëve armë nga ana e Fondacionit Clinton që do ti dorëzohen Shteteve të Bashkuara.

Sipas: Çfarë do të thotë, analistët kanë autorizuar SVR-në duke i kërkuar “preokupimin urgjent”, në fillim të këtij viti.

Kjo pasi të dhënat e para hidhnin dyshime për kontrabandë armësh të organizuara nga trafikanti ndërkombëtar i armëve Viktor Bout, të ardhura nga Republika e Shqipërisë, i vetmi vend mysliman i Europës.

Bout i cili është njohur me pseudonimin “Zoti i Luftës” në Perëndim, është i njohur për punët e tij me CIA-n në kontrabandën e armëve në të gjithë botën. Kjo deri në vitin 2011 kur Departamenti i Shtetit i Clinton e burgosi.

Raporti po kështu merr shkas edhe nga transferimi i 137 milion dollarëve i Fondacionit Klinton për Partinë Socialiste të Shqipërisë.

Cili është qëllimi i këtij posedimi masiv të armëve nga Hillary Clinton për Fondacionin Clinton? Dhe ky dorëzim për rastësi me muajin e zgjedhjeve në Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

/ Morning News USA/

7 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: epavarura.com/gazeta-amerikane-hillari-clinton-po-blen-arme-te-paligjshme-nga-shqiperia-rusia-thote-se-dorezimi-te-behet-ne-mes-te-nentorit/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: epavarura.com/gazeta-amerikane-hillari-clinton-po-blen-arme-te-paligjshme-nga-shqiperia-rusia-thote-se-dorezimi-te-behet-ne-mes-te-nentorit/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you can find 62122 additional Information to that Topic: epavarura.com/gazeta-amerikane-hillari-clinton-po-blen-arme-te-paligjshme-nga-shqiperia-rusia-thote-se-dorezimi-te-behet-ne-mes-te-nentorit/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 96045 more Info on that Topic: epavarura.com/gazeta-amerikane-hillari-clinton-po-blen-arme-te-paligjshme-nga-shqiperia-rusia-thote-se-dorezimi-te-behet-ne-mes-te-nentorit/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Here you will find 87517 more Information to that Topic: epavarura.com/gazeta-amerikane-hillari-clinton-po-blen-arme-te-paligjshme-nga-shqiperia-rusia-thote-se-dorezimi-te-behet-ne-mes-te-nentorit/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: epavarura.com/gazeta-amerikane-hillari-clinton-po-blen-arme-te-paligjshme-nga-shqiperia-rusia-thote-se-dorezimi-te-behet-ne-mes-te-nentorit/ […]

Comments are closed.