Lideri i partisë së ekstremit të djathtë në Holandë, Partia e Lirive (PVV), Geert Wilders, i cili njihet për deklaratat e tij antimuslimane ka pohuar se mbështet Donald Trump-in për kandidaturën në radhët e republikanëve për kandidat për president të SHBA-së, raporton Anadolu Agency (AA).

Wilders, në një intervistë dhënë për gazetën AD në vendin e tij ka thënë se afrimi i zgjedhjes së Trump-it për kandidat në radhët e republikanëve është lajm i gëzueshëm dhe ka pohuar: “Ky është një lajm i shkëlqyer. E kam mbështetur atë që në fillim.”

5 COMMENTS

Comments are closed.