Kjo shkon pak prapa në kohë dhe është “groposur” në nxjerrjen Nr.4 të emaileve. Eshtë një referencë anësore që duket se flet shumë më tepër, dhe është një email nga Huma Abedin, i 18 nëntorit 2014.

Në të thuhet: “Duhet të mendojmë shumë për cilindo grup që dëshiron të marrë “me qera” Miqtë e Hilarisë tani sepse ka interes. Po kështu kjo është më mirë të diskutohet jo me email”.

Dhe meqë ra fjala tek miqtë, është edhe një tjetër email i dërguar Podestës nga ntanden@gmail.com, i janarit 2016. Ai përmend një “sens të zi humori” dhe thotë: “Por duhet të them se gjithësesi do të bëj cfarëdo lloj gjëje që të më kërkojë Hilaria. I kam shumë borxh… Le të shpresojmë që puna nuk mbërrin deri këtu dhe që ajo ta fitojë Ajouën”

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/gjera-tronditese-qe-mesuam-nga-wikileaks-miqte-e-hilarise/ […]

Comments are closed.