Ky nxënës i shkollës së mesme vendosi t’i propozojë për martesë mësuses së tij, por nuk shkoi mirë për të.

Ai u refuzua nga mësuesja në sy të të gjithë miqve të tij mbështetës. Ngajrja u bë virale në mediat sociale në Kinë. Megjithatë studenti u vlerësua për përpjekjen e tij, i ulur në gjunjë  me një tabelë ku shkruhej: “Mësuese Li, të dua, martohu me mua”, i tha studenti me një buqetë lulesh në dorë mësuseses së tij.

Nga ana tjetër, mësuasja Li iu përgjigj me një ton negativ duke i thënë: “Boll më harxhove kohën, unë kam të dashur”. Madje ajo filloi t’i shtynte djemtë që ndodheshin rrotull saj duke goditur dhe me shkelm pasisjen audio që studentët kishin vënë për t’u luajtur një këngë.