Apple ka marrë shumë vëmendje rreth celularit të ardhshëm që pritet ta lansojë – dhe tani, kompanitë e tjera janë duke kërkuar të marrin pak vëmendje gjithashtu.

Google ka konfirmuar se kompania është duke ndërtuar një gjeneratë të dytë të celularit Pixel për tregun e celularëve të shtrenjtë.

Besohet se “Pixel 2” do të lansohet këtë vjeshtë dhe se do të garojë direkt me iPhone 8 të Apple.

Konfirmimi vjen nga Rick Osterloh gjatë një interviste me AndroidPT

1 COMMENT