Për pesë vjet Google Play arriti një miliard përdorues aktivë në 190 shtete me 40 milionë këngë, pesë milionë libra dhe aplikacione të panumërta të shkarkuara.

Për të festuar këtë pesëvjetor, Google ka krijuar listën e pesë gjërave më të kërkuara në të gjitha kategoritë.

Lojërat më së shumti të instaluara:

Candy Crush Saga

Subway Surfers

Temple Run 2

Despicable Me

Clash of Clans

Aplikacionet më së shumti të instaluara:

Facebook

Facebook Messenger

Pandora Radio

Instagram

Snapchat

5 COMMENTS