kazino

Një kazino pranë Ministrisë së Drejtësisë u grabit pak para mesnatës.

Nuk dihen shumë detaje për ngjarjen por burime nga policia thanë se personi që kreu grabitjen ishte i armatosur me një thikë.

Ka kërcënuar punonjësit dhe ka marrë paratë nga kasa për t’u larguar. Në vendin e ngjarjes ka forca të shumta policie.

4 COMMENTS

Comments are closed.