Vetëm disa ditë para zgjedhjeve presidenciale, pothuajse të gjitha sondazhet tregojnë epërsi të Hillary Clinton ndaj Donal Trump

Nëse kandidatja e Partisë Demokratike Hillary Clinton fiton zgjedhjet presidenciale që do të mbahen në SHBA me 8 nëntor, që nga viti 1989 e deri në 2021 për 32 vite SHBA-të do të jenë të qeverisura nga familjet Clinton, Bush dhe Obama.

15 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/grafike-nese-fiton-clinton-shba-ne-32-vite-e-qeverisur-nga-3-familje/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 1732 additional Information on that Topic: epavarura.com/grafike-nese-fiton-clinton-shba-ne-32-vite-e-qeverisur-nga-3-familje/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 59929 more Information to that Topic: epavarura.com/grafike-nese-fiton-clinton-shba-ne-32-vite-e-qeverisur-nga-3-familje/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: epavarura.com/grafike-nese-fiton-clinton-shba-ne-32-vite-e-qeverisur-nga-3-familje/ […]

Comments are closed.