Gruaja më e moshuar, tregon 2 produktet sekrete të jetëgjatësisë

5
73

Të jetuarit gjatë, ka qenë një recetë e pazbuluar, e që ende sot e kësaj dite, ka shumë rrëfime nga ata që i kanë kaluar të 100-tat, mbi mënyrën e të jetuarit. Një ndër të është dhe Ema Morano e cila rrëfen për jetë e saj, mbi produktet që ka kosumuar dhe stilin e të jetuarit.

Referuar të dhënave personale, ajo ka lindur më 29 nëntor 1899 në Itali dhe është 117-vjeçare.

Ema për një program televiziv, ka ndarë me teleshikuesit, recetën e saj magjike. Ajo ka thënë për mediet se ka arritur të jetojë kaq gjatë, për shkak të ngrënies të shumtë të vezëve dhe konsumimit të alkoolit. Ajo nuk e ka ditur fillimisht se ishte gruaja më e moshuar. Kur Ema e ka marrë vesh këtë fakt, është gëzuar shumë.

Doktorët e Emës janë shprehur se ajo gëzon shëndet të plotë.

Google search engine

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 30467 more Information to that Topic: epavarura.com/gruaja-e-moshuar-tregon-2-produktet-sekrete-te-jetegjatesise/ […]

Comments are closed.