E pabesueshme, por mbase e vërtetë; një grua ka sjellë në jetë një kec, e për këtë, shtatzënia i ka zgjatur rreth dy vite.

Gruaja, emri i të cilës nuk bërë me dije, është raportuar se ka shkuar për ndihmë në qendrën shëndetësore aty.

Turmat janë mbledhur për të parë kecin e vogël dhe një pellg gjaku në një dysheme prej betoni, shkruar “Mirror-i” britanik.

Ngjarja thuhet se ka ndodhur në qytetin e Port Harcourt në Nigeri, ndërsa është transmetuar nga gazetat kryesore në vend si “Nigeri Post”, Daily Post dhe Herald.

Ende nuk dihet se si ka përfunduar keci me një pellg me gjak në dysheme.