21-vjeçari që ishte kthyer në tmerrin e karburanteve të Tiranës është përjashtuar nga Garda e Republikës, pas arrestimit ditën e djeshme.

Gerlado Guci, mësohet se ishte në periudhë prove dhe nuk ishte pajisur me armë nga Garda. Gazeta “Panorama” shkruan sot se si pjesë e Gardës së Republikës, 21-vjeçari Guci po e bënte praktikën pranë Parlamentit.

Ai ishte pranuar në radhët e Gardës në korrik të këtij viti dhe ishte në periudhë prove. Për këtë arsye, ai nuk ishte pajisur me armë si punonjës i Gardës, bëri të ditur dje Ministria e Brendshme.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: epavarura.com/hajduti-karburanteve-e-beri-praktiken-si-gardist-ne-ambjentet-e-parlamentit-aty-u-specializua-edhe-si-hajdut-nga-deputet-e-shqiperise/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: epavarura.com/hajduti-karburanteve-e-beri-praktiken-si-gardist-ne-ambjentet-e-parlamentit-aty-u-specializua-edhe-si-hajdut-nga-deputet-e-shqiperise/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 89635 more Info to that Topic: epavarura.com/hajduti-karburanteve-e-beri-praktiken-si-gardist-ne-ambjentet-e-parlamentit-aty-u-specializua-edhe-si-hajdut-nga-deputet-e-shqiperise/ […]

Comments are closed.