Hakerët janë në gjendje që përmes internetit të vjedhin shumë gjëra, qoftë informacione, fotografi dhe video. Në disa fotografi të publikuara online, hakerët pretendojnë se i kanë vjedhur këto fotografi kontroverse nga NASA. Kjo fotografi më poshtë, që duket se shfaq një pjatë fluturuese që ka krijuar një krater në tokë, pretendohet se është vjedhur nga arkivi i NASA-së.

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 94026 additional Information on that Topic: epavarura.com/hakerat-hyjne-ne-serverat-e-nasa-s-pse-na-fshehin-keto-zbulime/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/hakerat-hyjne-ne-serverat-e-nasa-s-pse-na-fshehin-keto-zbulime/ […]

Comments are closed.