Një nga anëtarët e lartë të rezistencës islamike palestineze Hamas, deklaroi se kjo lëvizje dëshiron zgjerimin e mëtejshëm të marrëdhënieve me Iranin, një vend që gjithmonë ka përkrahur rezistencën e popullit palestinez.

Ismail Rezvan duke shprehur falënderimin për përkrahjet e fuqishme të RII për rezistencën në Liban dhe Palestine, theksoi se nga Irani dëshirojmë të vazhdojë këto përkrahje. Duke folur për Izraelin, funksionari i lartë i Hamasit tha se regjimi sionist megjithë agresionet e vazhdueshme ndaj Gazës, nuk ka mundur të thyejë rezistencën e popullit palestinez.

15 COMMENTS

Comments are closed.