Të gjithë të rinjtë të cilët janë përpjekur t’i shpjegojnë konceptin e të dalurit me dikë prindërve të tyre, janë në gjendje të dëshmojnë se fusha e njohjeve romantike ka ndryshuar dekadat e fundit.

Gjërat nuk janë më aq të thjeshta: Ju dilni me dikë për darkë apo shkoni në kinema dhe menjëherë quheni të dashur, pasi sot ne dalim me njerëz me shumë se njëherë.

Shtrirja e këtij trendi është zbuluar në një studim të ri i cili pohon se tanimë është normale të dilni me gjashtë partnerë në të njëjtën kohë.

Rezultatet e studimit, të realizuara nga e Harmony Australia, përforcojnë idenë se në shoqërinë e sotme, njerëzit ngurrojnë t’i përkushtohen një personi duke i mbajtur kështu opsionet e tyre të hapura.

Studiuesit zbuluan se vitin e kaluar 64% të beqarëve janë injoruar (nuk janë telefonuar më apo thjesht zhdukur) nga një partner me të cilin kanë pasur një takim, e ndërkohë 51% pranuan se u larguan nga dikush vetë pasi humbën interesin.

/Oranews.tv/

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/harbohet-perendimi-sot-aty-eshte-normale-te-dalesh-gjashte-partnere-ne-te-njejten-kohe/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 89302 more Info to that Topic: epavarura.com/harbohet-perendimi-sot-aty-eshte-normale-te-dalesh-gjashte-partnere-ne-te-njejten-kohe/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: epavarura.com/harbohet-perendimi-sot-aty-eshte-normale-te-dalesh-gjashte-partnere-ne-te-njejten-kohe/ […]

Comments are closed.