Sipas Vladimir Putin, bota sot do të dukej shumë më ndryshe, dhe kolonit e mëparshme do të ishin shumë më të mëdhaja se sa janë sot.

Pasi presidenti rus, Vladimir Putin e ka justifikuar bashkimin e Krimesë me arsyetimin se është e nevojshme që të mbroj banorët rusishtfolës, pavarësisht se ku ndoshen.

The Economist ka përgatitur një hartë të botës, kufijtë e të cilës janë përcaktuar në bazë të argumenteve të Putinit, por shumica e vendeve të Europës janë pa të dhëna.

4 COMMENTS

Comments are closed.