Një burrë vendosi të hiqte tjegullat e çatisë të shtëpisë së tij por ajo se cfarë zbuloi ishte e pa imagjinueshme.

Me një çekiç në dorë ai lëviz disa nga tjegullat dhe brenda poshtë tyre zbuloi qindra zogj të vegjël të fshehur.

Burri ka thënë se shpesh dëgjonte zhurma, por nuk e besonte që në çatinë e shtëpisë së tij do të kishte kaq shumë zogj të vegjël.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: epavarura.com/heq-tjegullat-e-catise-por-ja-se-cfare-zbulon/ […]

Comments are closed.