Kandidatja demokrate për presidente të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Hillari Klinton është diagonostifikuar me pneumoni pas gjendjes së të fikëtit që pati me rastin e përkujtimit të viktimave të 11 shtatorit.

Por sipas shumë personave Klinton vuan nga një sëmundje akoma më e rëndë dhe tani ka nisur të përdorë sozinë e saj në publik.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 8892 more Info on that Topic: epavarura.com/hillari-klinton-po-perdor-sozi-ne-publik-apo-ka-vdekur/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 12625 additional Information to that Topic: epavarura.com/hillari-klinton-po-perdor-sozi-ne-publik-apo-ka-vdekur/ […]

Comments are closed.