Para disa javësh disa qytetarë të Nju Jorkut u tallën me Donald Trump duke nxjerrë një statujë nudo të tij. Të njëjtën gjë e kanë bërë në Manhatan ditën e djeshme me Hillary Clinton. Një grup njerëzisht kanë vendosur në mes të një rruge statujën e saj. Kjo ka shkaktuar disa zënka me kalimtarë të tjerë dhe është dashur ndërhyrja e policisë që të shpërndahej turma.

<

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/hillary-clinton-e-nxjerrin-nudo-ne-manhatan-plas-sherri-mes-kalimtareve/ […]

Comments are closed.