Një zyrtar i cili është duke bërë drejtimin e operacioneve në një fushëbetejë kyçe për fushatën presidenciale të Donald Trump ka parashikuar se Hillary Clinton do të jetë e vdekur brenda një viti, shkruajnë mediat e huaja.

John Jaggers, i cili drejton operacionet në Maryland, e bëri këtë deklaratë befasuese në lidhje me sëmundshmërinë e Clinton, ndërsa po sillet një teori që pse Clinton kishte veshur një pallto të gjatë, në një udhëtim të fundit në Nantucket për të rritur fondet e fushatës.

Ai me sa duket ishte referuar thashethemeve në internet se veshja e Clinton mund të jetë duke u përdorur për të mbuluar një sëmundje të mistershme.

“Sa prej jush do të vishnit një pallto leshi në gusht?” ka pyetur Jaggers në ngjarje turistike ka raportuar Loudoun Times-Mirror.

“Gruaja që kërkon të jetë presidenti i parë femër e Shteteve të Bashkuara vesh një pallto leshi. A keni ndaluar ndonjëherë të pyesni veten pse? Kjo është një gjë e madhe, njerëz”, ka shtuar Jaggers.

“Kjo grua është shumë, shumë e sëmurë dhe ata janë duke e mbuluar këtë. Ju nuk jeni aq shumë duke folur për të qenit president të Hillary Clinton për tetë vjet – ju jeni duke folur për Tim Kaine si president për tetë vjet”, tha ai, duke përmendur bashkëpunëtorin e afërt të Clinton.

Jaggers mund të jetë referuar një cicërime që pasoi paraqitjen e Clinton në Nantucket, më 21 gusht, kur përdoruesi Mike Cernovich shkroi: “pallto leshi dhe pantallona të zeza në gusht?…”.

Cernovich e përshkruan veten si një autor, avokat, aktivist i lirisë së shprehjes dhe krijues të filmit dokumentar./

4 COMMENTS

Comments are closed.