Sidoqoftë për t’iu ndihmuar ta hiqni qafe erën e keqe të këmbëve, padyshim se ekzistojnë ilaçe të shumta farmaceutike dhe natyrale.

Përbërësit:

– Pesë qese çaj të zi

– Katër gota ujë të nxehtë

– Një legen

Vendosni katër gota me ujë të nxehtë në legen dhe shtojani qeset me çaj të zi. Lëreni ashtu për dhjetë minuta, pastaj futni në këmbët dhe mbani aty 20 minuta. Këtë proces bëjeni një herë në ditë, por sigurohuni që pas këtij procesi t’i thani mirë këmbët.

Çaji i zi besohet se është efektiv në heqjen e erës së këmbëve për shkak të niveleve të larta të acidit tanik./telegrafi

11 COMMENTS

Comments are closed.