Fotoja e të moshuarit nga Mississipi, i cili qëndronte në mes të rrugës ka prekur zemrat e njerëzve. 80- vjeçari del  çdo ditë i vetëm në po të njëjtin vënd për të shitur dru. Ai i pret vetë në pyll dhe më pas i shet.

Kenneth Smith ka një histori tejet të dhimbshme. Ai ka humbur bashkëshorten  nga  sëmundja e rëndë e kancerit dhe tani atij i duhet të pagojë borxhet  që kishte marrë për të kuruar të shoqen.

Fqinja e tij, Jessica Pittman, e cila e shpërndau foton në adresën e saj të “Facebook”-ut  ka shkruar:  “Nëse iu nevojiten dru për dimër, ju lutem vini dhe blini te ky i moshuar, i cili është 80 vjeç”. “Edhe vjet ishte po në të njëjtin vend duke shitur dru, por me vete kishte edhe bashkëshorten e tij të ëmbël. Ai po shiste dru pasi do paguante vizitat e të shoqes te mjeku”, vijon ajo. “Por këtë vit është vetëm.

Ai tha se Helen ka humbur betejën me kancerin  disa javë më parë.

d2-367 d3-359

14 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 21679 more Information on that Topic: epavarura.com/historia-e-kesaj-fotoje-ka-prekur-zemrat-e-njerezve/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 56849 more Information to that Topic: epavarura.com/historia-e-kesaj-fotoje-ka-prekur-zemrat-e-njerezve/ […]

Comments are closed.