A e dini se dyshekët mbajnë baktere me shumicë që nuk i vëmë dot re? Në mënyrë që të flemë të qetë dhe të sigurtë, gjëja më e mirë është të mësojmë se si t’i pastrojmë lehtë dhe me efikasitet. Së pari, ju do të duhet ta pastroni me fshesë me korent dhe pastaj ta spërkatni sipërfaqen me sodë buke. Në këtë mënyrë, ju do të dezinfektoni dyshekun. Rezultatet shihen pas 30 minutash. Soda e bukës është e njohur për efektet e dobishme në eleminimin e baktereve. Hidhni një sy kësaj video për të mësuar më shumë: