Hoteli me 10 mijë dhoma që nuk ka pasur kurrë asnjë mysafir, e vërteta e frikshme që fshihet pas tij

4
82

Ky hotel ka plot 10 mijë dhoma dhe të gjitha janë me pamje nga deti. Megjithëse ky hotel është kaq i madh, në fakt në të nuk ka jetuar kurrë asnjë njeri.

Kjo pasi ai u ndërtua me urdhër të Hitlerit nga viti 1936-1939. Por më pas nuk u mbarua për shkak të fillimit të Luftës së Dytë Botërore dhe hoteli kaloi në plan të dytë.

Në ato kohë hotel “Prora” po ndërtohej nga 9 mijë punëtorë, por tani ai ka ngelur kështu duke mos u shfrytëzuar asnjë ambient i tij, as dhomat, kinematë, teatrot apo pishinat, madje flitet që të gjithë punëtorët që kanë punuar këtu janë vrarë.

Let’s block ads! (Why?)

Google search engine

4 COMMENTS