Së shpejti, Facebook do të bëjë të mundur që mesazhet e dërguara në aplikacionin Messenger të mund t’i fshini, ashtu siç bëni në Whatsapp kur dërgoni një mesazh gabimisht ose pendoheni.
“Facebook Messenger po punon për të fshirë mesazhet e dërguara në aplikacion. Por do të ketë një limit për këtë gjë”, thonë nga Facebook.
Fotografitë tregojnë se mesazhi selektohet dhe ekziston mundësia për “unsend” ose “delete”.

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura në këtë material janë tërësisht të autorit/
autorëve dhe jo domosdoshmërisht reflektojnë politikat e epavarura.com

5 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: epavarura.com/i-keni-derguar-dikujt-nje-mesazh-qe-sdo-te-donit-ta-shikonte-messenger-sjell-opsionin-e-ri/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/i-keni-derguar-dikujt-nje-mesazh-qe-sdo-te-donit-ta-shikonte-messenger-sjell-opsionin-e-ri/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: epavarura.com/i-keni-derguar-dikujt-nje-mesazh-qe-sdo-te-donit-ta-shikonte-messenger-sjell-opsionin-e-ri/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: epavarura.com/i-keni-derguar-dikujt-nje-mesazh-qe-sdo-te-donit-ta-shikonte-messenger-sjell-opsionin-e-ri/ […]

Comments are closed.