Një çifti i zemëruar në Britaninë e Madhe thanë se djali i tyre ka pësuar një goditje pasi bëri vaksinën kundër meningjitit.

Imazhet tronditëse janë publikuar në internet dhe tregojnë sjelljen e pazakontë të vogëlushit 10 muajsh.

Luke Maguire, 26-vjeç, dhe Louise McKever, 22-vjeç, thonë se kanë realizuar mbi 55 vizita në spital për shkak të komplikacioneve të shumta që pësoi djali i tyre kur bëri vaksinën verën e shkuar.

Vaksina Bexsero B, kundër meningjitit është dhënë për të gjitha foshnjat në Mbretërinë e Bashkuar nga shtatori i vitit 2015, por ka pasur raste të efektit të pazakontë anësor.

Prindërit e fëmijës nga Ashington, Northumberland thonë se fëmija i tyre vuan nga alergjitë, dhimbjet e stomakut, si dhe ëndrrat e këqija.

Videoja e fëmijës së tyre u shpërnda në mediat sociale dhe është klikuar mbi 1.8 mln herë si dhe 27,500 shpërndarje.

5 COMMENTS

Comments are closed.