Mendoni dy herë, pasi ky iluzion i ri optik ka shkatuar një debat aq sa është bërë viral në rrjete sociale.

Gjithësesi ajo që hihni dhe e shprehni, ajo çfarë ju dalloni në këtë foto do ju zbulojë disa sekrete.

Në këtë imazh paraqiten dy gjëra njëkohësisht, busti i një femre me gjoksin e ekspozuar dhe dy persona teksa vallëzojnë me duart e ngritura lart, pas kokave të tyre.

Nëse ju fillimisht keni dalluar imazhin e femrës së zhveshur kjo përcakton se sa të fiksuar jeni ju pas seksit dhe sa ‘guximtarë.’

Psikologët pohojnë se truri i njeriut është i aftë për të parë dy imazhe njëkohësisht, por kjo në varësi të përvojave dhe mendimeve tuaja.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/imazhi-dy-kuptime-ke-shihni-te-paren-dhe-shpjegimi-psikologeve/ […]

Comments are closed.