Mrekullitë teknologjike nga Intel nuk kanë te ndalur . Së fundmi eshte lancuar proçesori Core i7 Extreme Edition qe operon deri ne 10 berthama. Ky sistem funksionon ne menyre perfekte me kufje Oculus Rift VR dhe HTC Vive. Videot 4K me pamjet nga kamerat dhe telefonat me mundesi editimi per to. Ky sistem operimi mundëson hapjen e 20 programeve apo temave ne te njejten kohe. Chip është i bazuar në 14-nanometer transistorësh me tri porta Intel, dhe ajo do të punojë në një X99 bord Ekzistuese CPU, e cila i mundëson kompanive hardware për të krijuar sisteme i7 Core me chip set Intel X99. Nje përqindje e saktë në mbarë botën e përdoruesve te VR nuk dihet por e sigurtë është që ky realitet do përkthehet në një mrekulli per të apasionuarit pas teknologjise.

10 COMMENTS

Comments are closed.